Introduktion

Vinteren har endelig begyndt at slippe sit greb om Wonderland, og borgerne har overlevet en af de hårdeste vintre hidtil, hvor de har kæmpet mod de rasende elementer og forsøgt at genopbygge byen efter sidste års gas- og bombeangreb. De fleste af byens folk besluttede at forlade Wonderland ved slutningen af sidste sommer sammen med forskellige handelskaravaner, men de få, der blev tilbage, gjorde en kæmpe indsats for at rette op på tingene. De kæmpede mod vilde ghouls og diverse muterede skabninger i de ødelagte og kraftigt forurenede områder af byen og formåede at skabe en luftrenser for at filtrere de farlige kemikalier, der blev brugt i bomben, der ramte borgmesterens kontor.

Praktiske info:

Det er muligt at komme allerede fra mandag i påskeugen og påbegynde opsætning, opbygning/ombygning af lejr, samt klargøring af Wonderland.
Der skal klargøres i toilet og bad-vogne før spilstart, og vognene skal naturligvis rengøres og nedlukkes igen søndag når alle tager hjem.
Det er som altid muligt at sove i telt eller campingvogn ude på marken, og så er der de ti sovepladser i villaen, som tildeles først til dem som evt. måtte have en helbredsmæssig grund, og ellers efter først-til-mølle princippet.
For at kunne deltage til arrangementet skal man være medlem af Wonder studios.
Billetprisen er 200,- pr. person
Der er 50 billetter til scenariet.
Baren vil sælge af Wonderstudios/Sunfalls lager og følge de faste priser. Der anvendes MobilePay til at betaling, og der vil sidde mærker med QR koder, eller være opsat skilte med det korrekte MobilePay nummer i baren/barerne.
Forplejning er på nuværende tidspunkt tiltænkt at deltagerne selv skal stå for, men vi kigger i arrangørgruppen på muligheden for at vi i hvert fald disker op med morgenmad, og er der tilslutning til det fra flere, vil vi overveje også at lave aftensmad.
Spilstart bliver skærtorsdag fra kl 1800, forventet briefing kl 1700
Spilstop er lørdag kl 1600, herefter vil arrangørgruppen holde debriefing, der opfordres til at man begynder at rydde let op i sin lejr, og så vil der være efterfest frem til kl. 0300.
Søndag skal det sidste ryddes op, der rengøres toilet- og badvogn, villaen og ens lejr, og vi forventer at de sidste forlader Wonderland omkring kl 1500