Introduktion

Bæredygtige kostume og bygge workshops klar i København og på Lolland-Falster

Vi har startet et nyt spændende projekt i København og på Lolland-Falster, med det formål at styrke kreative færdigheder og venskaber gennem kostume- og lejr bygge workshops. Inspireret af post-apokalyptisk rollespil, håber vi at kunne tiltrække unge og voksne med en passion for rollespil og teater.

Projektet har et klart mål om at gøre det lettere for nye medlemmer at træde ind i dette kreative miljø for Post Apocalyptisk Rollespil.

Ved at tilbyde workshops, der fokuserer på brugen af genanvendte materialer, understreger projektet vigtigheden af bæredygtighed samtidig med at det styrker det kreative udtryk blandt deltagerne.

Vi ønsker at skabe et miljø, hvor folk kan mødes, udveksle ideer og vokse sammen, det handler om mere end bare at lære at lave kostumer; det handler om at bygge et fællesskab og styrke solidaritet og forståelse blandt deltagerne.

Projektet består af flere workshops det kommende år og vi opfordrer interesserede af alle aldre til at tilmelde sig og deltage i denne unikke kreative rejse.