Er du klar til en weekend fyldt med kreativitet, samarbejde og hygge? Kom og vær en del af vores månedlige Aktiv Weekend i Wonderland, hvor vi inviterer dig til at udforske en verden af muligheder, lære nye færdigheder og møde ligesindede mennesker!
Hver måned samles vi på Wonderland, en inspirerende og imødekommende lokation, hvor vi byder deltagerne velkommen til en weekend fyldt med sjove workshops, kreative projekter, bygge på dine projekter i afslappende sociale omgivelser.
Program

På hver weekend vil der være nogle aktiviteter på området og hvis du har en ide eller bruge for et specifikt område til dit projekt eller aktivitet, så skriv gerne på eventet, så hjælper en af vores ildsjæle dig videre.

Praktisk

Mejerivej 5, 4892 Kettinge
Når du trænger til en pause fra de mange aktiviteter, kan du slappe af og hygge dig i Villaen. Her er der plads til at snakke, læse, spille brætspil eller bare nyde en kop kaffe eller te i godt selskab.

Tilmelding: Aktiv Weekend i Wonderland løber fra fredag aften til søndag eftermiddag. Tilmelding er åben for alle.
Pris: Det er gratis at deltage. Vi kræver dog at man melder sig ind i Wonder Studios.

Overnatning: Det er muligt at overnatte i villaen og vi har 12 senge med madrasser. Alt andet skal du selv medbringe. Vil du gerne booke en plads i villaen, så skriv på eventet, så hjælper en af vores ildsjæle dig videre. Det er også muligt at overnatte i telt.

Vil du være blandt de første til at modtage nyheder, tilbud og nye weekender?

Projektet er støttet af

Landsforeningen Bifrost’s Fantastiske fælleskaber projekt

Billeder fra tidligere aktiviteter