window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-158540070-1');
Donationer2024-01-14T21:35:42+00:00

Wonder Studios er dedikeret til at støtte medlemmerne og deres projekter og her er muligheden for, at alle privatpersoner og virksomheder, der også ønsker at hjælpe fællesskabet, kan bidrage direkte til foreningen eller et projekt på Wonderland der følger foreningens formål til gode og samtidig få et skattefradrag.

Hvordan?

Ved at foretage en årlig donation på minimum 200 kr. kan enkeltpersoner og virksomheder nu støtte lokale projekter og gøre en positiv forskel i samfundet.

Donationsmodulet er designet til at være brugervenligt og det kan bruges af enhver person eller virksomhed, der ønsker at støtte Bifrostpuljen og dermed give et værdifuldt bidrag til lokalforeningernes projekter. Ved blot at registrere sig gennem ForeningLet kan man hurtigt og sikkert oprette en årlig betaling på minimum 200 kr.
Når du donere igennem modulet, så kan du skrive hvilket projekt du ønsker at støtte med dit bidrag.

Direkte indvirkning på fællesskabet

Donationerne bliver forvaltet omhyggeligt af foreningens fællesudvalg, der hvert år bliver valgt demokratisk på vores årlige generalforsamling. Puljen bruges til at finansiere forskellige lokale projekter, der er indsendt af medlemmerne. Dette sikrer, at donationerne bliver fordelt retfærdigt og effektivt til projekter, der har stor betydning for lokalsamfundet og foreningens medlemmer.

Læs mere om fællesudvalget her

Skattefradrag

En af de mest attraktive fordele ved at benytte Bifrosts donationsmodul er muligheden for at opnå skattefradrag. Ved at donere kan bidragsydere få fradrag i deres skattepligtige indkomst og dermed reducere deres samlede skattebyrde. Dette skattefradrag tilskynder flere mennesker og virksomheder til at deltage og støtte foreningens arbejde. (Dette kræver dog 100 donationer af 200 kr.)
Læs mere om skattefradraget her

Momskompensation

Når foreningen opnår anerkendelse som en almennyttig organisation hos Skat, så kan vi få refunderet 30-35% af momsen for de midler, der stammer fra ikke-offentlige kilder og dermed sende flere midler ud i fællesskabet.

Skulle du have lyst til at donere udstyr og materialer, så tag gerne kontakt til vores Fællesudvalg her

Tidligere donationer

Wonderland modtager en hjertestarter donation til minde om Sebastian Risby Böiken

Vi var beærede over at få besøg af Christina og Henrik, forældre til vores afdøde ven, kollega og passionerede supporter Sebastian Risby Böiken. Til hans minde har de valgt at donere en hjertestarter til Wonderland, som nu er en permanent del af området.

Det vil være med til at skabe en følelse af tryghed og tryghed ved at vide, at der altid er en hjertestarter i nærheden i tilfælde af nødstilfælde.

Vi takker dem oprigtigt for denne vidunderlige donation og husker Sebastians ånd i alle fremtidige aktiviteter i Wonderland.

På vegne af Wonder Studios,

Daniel Würtz Møbjerg

Formand

Go to Top