Kulturcenter Wonderland

Kulturcenter Wonderland er en spændende og dynamisk lokation, beliggende på Lolland-Falster. Med 17.000 kvadratmeter plads er Wonderland det perfekte sted til at afholde alle slags begivenheder, lige fra koncerter og festivaler til dybdegående Rollespils-oplevelser og meget mere.
Det, der adskiller Wonderland fra andre lokaler, er dets fokus på kultur og fællesskab. Vi stræber efter at skabe en imødekommende og inkluderende atmosfære, hvor mennesker i alle aldre og baggrunde kan samles og nyde en bred vifte af aktiviteter.
Men det er ikke kun arrangementerne, der gør Wonderland til et så specielt sted. Vi er også engageret i bæredygtighed og fællesskabsengagement, og samarbejder tæt med lokale organisationer og virksomheder for at skabe positiv forandring og opbygge en følelse af tilhørsforhold i Lolland-Falster-området.

Områderne

Aktivitetshuset

Hjemstedet for ildsjælene, når de arrangerer sjove aktiviteter på området, er en bygning udstyret med mødelokaler, et fuldt udstyret køkken, sovefaciliteter og toiletter.

MEJERIET

hal 1

Hal 2

HAL 3

UDENDØRS

Besøg Kulturcenter Wonderland

Har du en ide til en sjov aktivitet på Wonderland, så skriv til os og læs mere om projekter i foreningen her

Start et projekt

Har du en ide til en sjov aktivitet på Wonderland, så skriv til os og læs mere om projekter i foreningen her

Aktiviteter

Vi har over 30 weekender årligt hvor der sker ting på Wonderland, som kan ses på vores Facebook side

Hjælp os

Vi leder altid efter nye sponsorer der vil hjælpe os med at skabe bedre og sjovere aktiviteter.

Støttere og sponsorer

Lokale og anlægsfonden logo

Nyheder

  • Gintberg på kanten

Jan Gintberg på besøg hos Kulturcenter Wonderland

Kulturcenter Wonderland fik en sjov og tankevækkende aften, da den populære komiker Jan Gintberg gæstede Wonder Studios Foreningen med sit show "Gintberg på kanten". Jan Gintberg formåede at kombinere skarp humor med samfundskritik og satte fokus på kultur og kunst i en sjov og underholdende forestilling. Wonder Studios [...]

ÅBNE WEEKENDER PÅ WONDERLAND

Vi arrangerer nu månedlige åbne aktive weekender i Wonderland, som du kan finde på vores Wonder Studios Facebook-side under begivenheder. Weekenderne er åbne, og der vil være nogle planlagte kulturoplevelser, men det er helt op til dig, om du vil deltage eller bare arbejde på dine egne projekter [...]