Vil du være med til at skabe magi på Wonderland?

Bliv frivillig på Wonderland og deltage i dannelsen af det levende og inspirerende område, vi så kærligt kalder Wonderland. Vi deler en fælles passion for kreativitet, åben dialog og uforglemmelige oplevelser.

Når du vælger at blive frivillig på Wonderland, giver du din tid, energi og unikke færdigheder til vores samfund og bliver en værdifuld del af vores dedikerede team af ildsjæle. Vi tror på, at det er samarbejde og engagement, der giver liv til vores fantastiske Wonderland, og vi ønsker inderligt, at du slutter dig til os.

Hvad har du lyst til at hjælpe med?

Vi har utallige muligheder for frivilligt arbejde, der passer til dine interesser og færdigheder. Vil du gerne være vært for vores aktiviteter og sørge for, at vores gæster nyder forfriskninger i en magisk atmosfære? Eller måske er du mere interesseret i at hjælpe med at bygge og vedligeholde vores vidunderlige center, så det altid er i topform? Uanset hvad din passion er, kan du også hjælpe med at skabe og facilitere sjove aktiviteter for mennesker i alle aldre.

Bliv frivillig og vær med til at skabe forbindelser, dele glæde og gøre en forskel på Wonderland. Vi værdsætter din tid og indsats, og vi vil sørge for, at din oplevelse som frivillig er berigende og meningsfuld.

Så hvorfor vente? Kom og skab magi med os på Wonderland. Bliv frivillig i dag, og lad os sammen forme vores drømmeområde til et endnu mere fantastisk sted, hvor kreativitet, dialog og sjove oplevelser blomstrer. Velkommen til Wonderland!

Bliv frivillig ildsjæl!

Date of Birth

Er du interesseret i at hjælpe med en aktivitet?

Jeg giver tilladelse til, at Wonder Studios kan kontakte mig via e-mail og telefon angående at blive frivillig og medlem af foreningen. Jeg har mulighed for at tilbagekalde mit samtykke når som helst ved at henvende mig til Wonder Studios. (contact@wonderstudios.dk - privatlivspolitik).

Facebook gruppe

Du er velkommen til at tilmelde dig gruppen “Wonderful People” på Facebook, hvor vi deler frivillig nyheder og debattere.

Åbne Weekender

Du er også meget velkommen til at dukke op til en af vores åbne weekender som kan findes her på Facebook.

Kontakt fællesudvalget

Du er også altid velkommen til at kontakte vores fællesudvalg, hvis du har nogle spørgsmål eller søger mere information.

Billeder fra tidligere aktiviteter
Frivillige tager en pause på Wonderland.
Esport og frivillige der underviser på Wonderland
Frivillig på wonderland