Description

Dette er en Wonder Studios medlemsaktivitet og kræver et aktivt medlemskab for 2023 for deltagelse

Du kan købe det her fra 1/1/2023: Wonderstudios.dk/membership

Rom & Dukater 5 – In space!

Er du “die hard deltager” af Rom & Dukater ?

Så giver dig mulighed for at sikre dig en af de få Early bird pladser, så du er sikker på at få en af de foreløbigt 150 pladser. Du tilmelder dig ved at betale deltager gebyret. Du støtter på den måde arrangementet med ganske lidt viden og det er efter vores mening hvad early birding og “die hard” er indbefattet af. –Our hats of to you! – Vi glæder os til at gense dig til næste sommer!

Hvis du ønsker mere viden om arrangementet før du beslutter dig giver det for os god mening. Vi henviser til de løbende udmeldinger på sociale medier, vores hjemmeside efter 1.Oktober, og de pladser som følger til den tid. -Det gør dig ikke mindre fantastisk, men måske lidt mindre fanatisk “die hard” og vi glæder os også til at gense eller se dig for første gang til næste sommer.

m.v.h
Rom & Dukater 5

Disclaimer:

– Kræver at man er medlem af foreningen i 2023, for at kunne deltage!
– Gebyret dækker adgang til eventet og indholdet i hele perioden.
– Der må forventes yderlige omkostninger ved deltagelse til kostumer, forplejning, transport og andre individuelle omkostninger.

– Aktiviteten er IKKE dækket af købeloven, termologier og begreber er derfor med vilje ændre i beskrivelser og omtaler for at adskille rollespils aktiviteten fra et produkt du køber.

– Ved deltagelse accepterer du at overholde anvisninger, ordensregler og code of conduct, og at arrangørerne kan sende dig hjem uden, refundering eller kompensation, uden yderligere advarsel hvis du ikke overholder overstående.

– Arrangørerne forbeholder sig ret til at afvise din tilmelding og tilbagebetale dit deltager gebyr uden yderligere begrundelse, hvis det vurderes at din deltagelse er problematisk.

-Deltager gebyret er personligt men kan overføres til andre deltagere, hvis man bliver forhindret.
Af hensyn til overstående, skal arrangørerne oplyses og acceptere overførslen i god tid (mindst 2 dage) før arrangementet.
Hvis dette ikke overholdes, forbeholder arrangørerne sig ret til at afvise personen i døren uden at refundere deltager gebyret, eller kompensere yderligere.

For yderligere oplysninger henvises til arrangementets hjemmeside efter 1.oktober, og før denne dato de oplysninger der er tilgængelige på sociale medier.