Struktur

Foreningens struktur omfatter bestyrelsen, udvalg, generalforsamling, styringsgrupper for aktiviteter og udvalgsforpersoner for effektiv beslutningstagning og engagement.

Generalforsamling

Generalforsamlingen i foreningen er det årlige eller periodiske møde, hvor medlemmerne samles for at diskutere og stemme om vigtige beslutninger, herunder valg af ledere, vedtægtsændringer og finansielle spørgsmål.

Det er et demokratisk forum for medlemsdeltagelse og beslutningstagning.

Bestyrelsen

Bestyrelsen er en nøglekomponent i styringen af foreningen virke. Bestyrelsen er ansvarlig for at fastlægge overordnede strategier, træffe vigtige beslutninger og give tilsyn med foreningens drift på vegne af Generalforsamlingen.

Fælles udvalget

Fællesudvalget er et tværgående selvstændigt organ, som løser den fortløbende og projekt tværgående projekt koordinering på fortløbende, gentagende eller enkeltstående opgaver som har interesse for eller berør projekterne.

Drift udvalget

Driftsudvalget for kulturcenter Wonderland er en dedikeret gruppe af individer, der arbejder sammen for at sikre at lokationen bliver vedligeholdt, renoveret og altid er klar til nye aktiviteter og projekter i fremtiden.

Fest udvalget

Vores festudvalg er arkitekterne bag vores mindeværdige sociale arrangementer. Uanset om det er temafester eller sommerfester, er de dedikeret til at skabe enestående oplevelser for vores fællesskab.

Trivsels udvalget

Trivselsudvalget arbejder målrettet på at skabe og opretholde et sundt, trygt miljø for vores aktiviteter og for hele fællesskabet i foreningen. Vores mål er at sikre, at alle medlemmer kan få den nødvendige hjælp.

Kvartalsmøder

I vores forening prioriterer vi fuld deltagelse i den demokratiske proces, og derfor har vi besluttet at omstrukturere vores bestyrelsesmøder til kvartalsvise møder, hvor alle medlemmer er velkomne.
Dette giver udvalgene mulighed for at samles, samarbejde på deres projekter og holde sig opdaterede om foreningens fremskridt og udvikling.